lauantai 8. maaliskuuta 2014

Oho perjantai meni jo


Hei, hyvää naistenpäivää kaikille naikkosille! c:
Älkää unohtako lähettellä niitä kysymyksiä tuohon huomenna loppuvaan kysymyspostaukseen ^^ ! Vastaillaan Jamin kanssa sitten maanantaina, ellei jo sunnuntai-iltana :)

Eilen käytiin Jerrin ja Jamin kanssa vähän viettelemässä iltaa. Mentiin tsekkaamaan Gastropub Jalo, jonne itse lähdin päällisin puolin - ei nälkäisenä - ihmisenä. Veljeksillä taas oli kiljuva nälkä, mikä harmitti itseää hieman, kun kerrankin mentiin ulos syömään ja oli varaa herkutella :c . Itse en ottanut alkuruokaa, vaan suoraan pienen annoksen savumuikkukeittoa saaristolaisleivän kera. Jerri ja Jamppa ottivat molemmat lihapullia alkuun ja sen jälkeen semmoset hienot hamppariannokset :) Keitto oli älyttömän hyvää, pitää muistaa kehua sitä iskällekin :D kalamiehiä kun on.
 Jalossa oli tosi kiva tunnelma, semmonen hämynen ja salaperäinen. Pöydissä oli pienet öljykynttilät, umpeen muuratussa takassa suuret vahakynttilät, seinillä tummia puumaskeja, erilaisia tekstuureja ja oih - pehmeät penkit. Plus radiosta kuului suhteellisen hyvää rallatusta :D Asiakaspalvelu oli kohdillaan ja ruokailukokemuksena kyllä aika jees! :) Meen varmasti uudestaan, sitten kun on oikeasti nälkä.

Jalosta suunnattiin Forumin uuteen K-Markettiin ostamaan pientä mättöä elokuvaa varten. Ostettiin kivennäisvettä ja suklaarusinoita, jee! Sitten mentiinkin jo istuskelemaan Fantasian aulaan ja venailemaan elokuvan alkua. Ylempänä onkin jo asviittaa antava kuva siitä, mitä käytiin kattomassa. Khyllä vain, 300: The Rise Of An Empire.


Tuossa traileria. Jos tykkäätte leffasta 300, niin tämä on pakko nähdä ! Veri - ja väkivaltakiintiö tuli kyllä joksikin aikaa täyteen... taidan seuraavaks mennä kattomaan jonkun animaation, missä on koiranpentuja tai perhosia...
Mutta oli alyttömän hyvä mättöleffa! Ensi-ilta ja sali oli täynnä :D Jerrillä kävi paska tuuri sen 3D lasien kanssa, kun ne ei toiminukkaan ja 3D muuttui yllättävän nopeasti 2D'ksi. Vähän harmitti hänen puolestaan, koska ton leffan tehosteet oli aivan mahtavia :Dd

Leffan jälkeen hipsittiin kotiin ja melkeinpä suoraan siitä nukkumaan. Väsytti sen verran ja päätäkin alko särkemään noista kaikista tehosteista :Dd huh.
Semmoinen perjantai :) !


Tänään oon ommellu parit tyynyliinat pienemmäksi ja aloittelen tänään taas uutta tilausta, nyt kun on koko päivä aikaa. Viimeisin tilaus vei vaan 3,5 tuntia, mikä on meikäläisen ennätys :D Kaikista rasittavinta ja haastavinta on se aloittaminen... siitä sitten onkin nopeaa jatkaa, jos vaan saisi aikaiseksi... Jamppa lähti töihin, joten oon täällä kuuteen asti yksinäni c:
Hyppyytin äsken noita meijän kissoja, ja ne ei oikein tajunnu eka että noiden ovensuuhun kyhättyjen tyynyjen yli kuuluisi hypätä, joten Alma ryömi ja hyppäsi mahahyppyjä kasan päälle. Ossi ei edes vaivautunu yrittämään :D laiskimus. 


Ja noinhan siinä sitten kävi :Dd reppanat.

Täällähän paistaa aurinkokin! Härregod!
Parasta istua vain koneella... :Dd


2 kommenttia:

  1. Jestas teidän kisut on niin sulosia apua en kestä <3 ;__; Ja oon itse kanssa suunnitellut meneväni katsomaan tuon saman leffan, kunhan vaan saisi jonkun kaverin matkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aika lutusia kieltämättä :Dd
      Joo jee! Suosittelen tosiaan :D Se on katsomisen arvoinen, varsinkin 3D'nä!

      Poista