keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ei enää puuroa, kiitos

Mulla ei taas leikkaa päässä yhtään, mitä mun piti tänne kirjottaa :D Oon aika hyvä, unohan kaiken 5 minsan sisään. Mutta koitetaas.

En ookkaa kirjottanu hetkeen, eikä tästä postauksesta kauhee pitkää tuukkaa, kelloki huitelee jo yheksää D:
Tänään meil oli keittiötä ja tehtiin harmiksi vaa puuroja, vellejä ja erilaisia kiisseleitä. Booriiing. No niiden teosta ny ei oo hirveesti mitää kerrottavaa, osa,- ja kokonestesuurustusta ja plaah plaah. Eikä meillä ees ollu mitää ongelmia niide kaa, kuka ny ei osais puuroo keittää? Saatikka kiisseliä?
Syötiin niitä sitte ja saatii vie iha sairaa isot croissantit kyytipojiks. Tuli kyllä semmonen satsi vaaleeta kuitua naamaa, ettei maha pysyny mukana ,__, mul meni pasmat ihan sekasi ja kärvistelin kauhee mahakivun kaa siel siivouksen ajan. Aijaij. Kämpillä se sitä vähä helpotti, onneks.



Ihan pakko, en keksiny muutakaa :D
Joo hei onko vähä hienoo? Perjantaina ei oo koulua. Ei ollu maanantainakaa :D mul on hemmetti kolmen päivän viikko! Wuhuu! Vois koittaa nyt mennä sitten vaikka lenkille :D Jos sais jotai aikaseks, muutaki ko popittais sisällä.  Paitsi että jos metsässä on karhuja :c pelkään aina, ko meen lenkille et sielt mun takaa tulee joku mesikämmen ja vetäsee musta semmose appetaiserin :c Sen takii en ikinä saa ko max. 4 kilsan lenkkei aikaseks ... :'D en uskalla mennä kauemmas.
Ja vihdoinkin, lauantaina pääsee parturiin! Vihdoinki voin tehä tälle pehkolle jotai :D Aattelin kyllä vaa leikata latvoi jotenki muotoon ja ehkä ottaa pehmennyksen tai jonku jelpin, ettei nää menis iha päätä myöden. Sry guys, ette tuukkaa näkee lyhyitä hiuksia, ainakaa tällä hetkellä :D
Ja HANNELE, mä just sanoinki sulle tekstarilla. Koita parantua niin voit tulla meille niin tehdään hedelmäSOPPAA! Kultamuru pliis ole terve :c ♥

Mutta eipäs tässä muuta sitten, postailemisiin [lol:D]! c:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti